Interesante

Një xhami e rrallë në Afrikë me emrin e një ish-lideri ballkanas

Në Togo të Afrikës është përuruar një xhami e rrallë, e cila është emërtuar si “Alija Izetbegoviç”.

E vogël, e thjeshtë dhe me një dizanj tërheqës, kjo xhami mban autorësinë e një grupi boshnjakësh, të cilët, pasi e ndërtuan, vendosën ta quajnë në nder të ish-liderit të tyre të ndjerë.

Foto e xhamisë:

Siç dihet, Izetbegoviç ishte një nga politikanët më mendimtarë të Ballkanit, një intelektual e fetar bashkë. /tesheshi.com/


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19