Interesante

Nëse e lexoni këtë histori të dhimbshme, nuk do të kthjelleni për një javë

Përkundër vështirësive dhe zbaticave të shumta, në fund themi se jeta është e bukur.

Por ka nga ato histori të dhimbshme që të lënë pa fjalë, e nganjëherë ju lë të pakthjellur për një kohë të gjatë, shkruan GazetaBlic.

Kësisoj një ngjarje trishtuese ka ndodhur në një vend në Itali, ku i dashuri e ther me thikë plot 11 herë të fejuarën e tij shtatzënë.

I dashuri e mohon fajin duke i fshehur provat, mirëpo nëna e vajzës e vëren një detaj interesant dhe e lajmëron si të dyshuar.

Më poshtë e keni edhe videon e plotë, e që përmban momente shumë emocionuese.