Interesante

Ndodhë në Kosovë: Pëllumbi shuan etjen me një shishe ujë

Temperaturave të larta në vend, nuk po mund tu bëjnë ballë as shpezët. Mungesa e të reshurave dhe ujit, ka bërë që edhe një pëllumb të freskohet paksa me një shishe ujë, shkruan Gazeta Blic.

E gjithë kjo situatë, kur një qytetar i komunës së Fushë Kosovës ushqen me një shishe ujë pëllumbin, është gjiruar edhe me video kamerë.

I pa frikësuar nga banorët e i ‘tharë’ nga etja, pëllumbi vendosi që në një mënyrë jo shumë të zakontë ta shuaj etjen.

Videon e dërguar në redaksinë e Gazetës Blic mund ta ndiqni më poshtë:


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?