Interesante

Mësuesja heq rrobat para klasës për t’ua mësu anën praktike, një nga nxënësit e filmon

Një mësuese në një shkollë 9 ­vjeçare ka dhënë një leksion mjaft të çuditshëm dhe interesant.

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të hiqte rrobat.

Nxënësit panë të habitur mësuesen teksa hiqte rrobat, por me sa duket ajo kishte përgatitur një mësim praktik.

Mësuesja kishte veshur një kostum ku shiheshin gjithë organet jetike të njeriut.

Videoja është filmuar nga një nxënës, ndërsa nuk dihet se në cilin vend.

Më poshtë keni regjistrimin:/noa.al/

Mësuesja zhvishet para klasës, një nga nxënësit e filmon on Vidnews.