Interesante

Merr fund debati – ja pse 3 litra janë barabart me 1 kilogram!

Shpesh në debate me shoqërinë jemi përballur me mendime të ndryshme dhe konfrontime për një temë që në pamje të parë duket shumë e thjeshtë: a mund 3 litra të jenë 1 kilogram?

Pakica që edhe e ka hapur debatin, pa dyshim se beson fuqishëm se 3 litra bëjnë 1 kilogram, madje me argumente.

Por, këto argumente të tyre nuk mjaftojnë për shumicën, e cila as se si nuk pajtohet me këtë konstatim, sipas tyre 1 litër është 1 kilogram.

Tash kjo dilemë merr fund!

Olympus Foods Kosovo në faqen zyrtare në Facebook ka konfirmuar se 3 litra mund të bëjnë 1 kilogram.

Gjegjësisht sipas top brendit të qumështit dhe djathit me veti të shëndetshme, nga 3 litra qumësht prodhohet 1 kilogram djath i mrekullueshëm Feta.

Djathin e mrekullueshëm Feta dhe qumështin e kualitetit më të lartë nga Olympus Foods Kosovo mund t’i gjeni për porosi online në Begmart.com dhe rrjetet e marketeve në mbarë Kosovën.

SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?