Interesante

‘Marakli të çajit’, pacienti me COVID-19 nuk e lë çajin e ‘rusit’ as në QKUK

Kosovarët njihen si konsumues të mëdhenj të çajit të zi, që ndryshe njihet si çaj i rusit.

Gotat ikonike me katër pika të kuqe dhe katër vija të gjelbërta, nuk po mungojnë as në hapësirat brenda Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, në repartet ku po trajtohen pacientët e infektuar me COVID-19.

Një person ka publikuar në grupin ‘Maniakë të fotografisë’ një fotografi ku shihet një pacient i shtrirë dhe me gotë të çajit në njërën dorë e në tjetrën maskën e oksigjenit.

“Me via e me pika. Maraklia mbetet marakli edhe me Covid e mungese Oksigjeni,”, ka shkruar ai në përshkrim.

Nuk dihet nëse fotografia është autentike, por që është bërë virale në rrjete sociale.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?