Interesante

Mahnitëse, kjo teknologji për larjen e veturave është bërë hit në internet

LeisuWash është një autolarje me një sistem të pabesueshëm të larjes së veturës.

Pajisja e instaluar në këtë autolarje, pastron në mënyrë të përsosur veturën përmes një sistemi të larjes me shtypje të lartë të ujit, shampon magjik për shkëlqim të veturës dhe pastrim kristal.

Në një video të publikuar në internet, demonstrohet se si pastrohet vetura në këtë autolarje, e cila ndodhet në Kore, transmeton Gazeta Express.

Metoda e pastrimit është me të vërtetë shumë e sofistikuar.

Shikojeni: