Interesante

Macja shpëtoi foshnjën me një reagim të jashtëzakonshëm

Qentë konsiderohen të jenë shoku më i mirë i njeriut, por macet nuk janë shumë larg.

Njerëzit që kanë kafshë shtëpiake si qen dhe mace për një kohë të gjatë, ndonjëherë mund të mbështeten tek ata kur bëhet fjalë për dadon e fëmijëve të tyre.

Një shembull i tillë është një mace nga Kolumbia që e merr rolin e saj shumë seriozisht.

Kjo mace pengoi që një foshnje të binte poshtë shkallëve, ndërsa nëna e saj nuk ishte në shtëpi.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?