Interesante

Luftëtarët më të mëdhenjë të të gjitha kohërave

Nëse pyesni se cilët janë njerëzit më të eger dhe te fuqishëm në Tokë, disa përgjigje mund të vijnë ndër mend. Bodybuilders, Gjuetarët e rekordeve, YouTubers qe sfidojne YouTubers te tjere ne ndeshje boksi, dhe lista vazhdon.

Dhe me gjithë keta njerez te eger, perpos YouTuberave, nuk mendoj se ka njeri më të ashpër se sa luftëtarët Gurkha. Këta luftëtarë nepalezë jane disa nga ushtarët më elitë në Ushtrinë Britanike për më shumë se 200 vjet. Marshalli i Sam Manik Shaw dikur tha: “Nëse dikush ju thotë se nuk ka frikë të vdesë, ose gënjen ose është një Gurkha.”

Shiko videon më poshtë: