Interesante

Ky është fshati në Kosovë ku mund të bëni një piknik të përsosur

“#Gjesi” ka sjell një reportazh të përgatitur në fshatin Marec. Gazetaret bashkë me mysafirin e tyre kanë bërë një piknik vjeshte, duke sjell për shikuesit pamje mbresëlënëse të natyrës dhe një drekë modeste me pak para.

Natyrisht se Kosova ka vende të shumta dhe tejet të bukura ku mund të realizohet një piknik i mirë.

Andaj në vazhdim mund të kënaqeni me pamje të bukura dhe pse jo të jetë kjo një ide për të realizuar një udhëtim në këtë vikend.

Shiko videon këtu


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?