Interesante

Klienti shpëton burrin nga vdekja në restorant, shikoni videon

Një burrë ka shpëtuar nga vdekja një klient, i cili po mbytej nga ushqimi në një restorant. Ngjarja ka ndodhur në Rusi.

Klienti sapo ka kuptuar se diçka nuk shkon mirë është çuar nga karrigia për të kërkuar ndihmë.

Menjëherë pranë tij shkon në burrë, i cili për fat të mirë ishte mjek dhe e shpëton atë, duke ndjekur protokollin e ndihmave të para në rast mbytjesh nga ushqimi.

Shiko videon KETU


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?