Interesante

Këto janë 10 besëtytnitë më të famshme që shqiptarët ende besojnë në to

Besëtytnitë padyshim që janë pjesë e çdo populli, dhe për to ende dëgjohet të flitet edhe tek shqiptarët.

Por, cilat janë 10 besëtytnitë që shqiptarët ende i besojnë?

Në videon e më poshtme, do të ju sjellim 10 nga besëtytnitë më të famshme që shqiptarët, edhe sot e kësaj dite i besojnë.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?