Interesante

Këta janë emrat më të famshëm të qenve në të gjithë botën

Emrat e famshëm të qenve kanë ndryshuar shumë gjatë viteve.

Në fakt, shumë bëjnë shaka se emrat e qenve janë më shumë si emrat e foshnjave sot, me emrat e foshnjave që tingëllojnë më shumë si emrat e qenve.

E vërteta është se çdo prind njerëzor merr një qasje të ndryshme në emërimin e qenit të tij.

Disa duan diçka të shkurtër dhe të thjeshtë, ndërsa të tjerët fokusohen me kuptimin pas emrit. Si rezultat, ju merrni një gamë mjaft të madhe të emrave të qenve.

Disa nga më të përdorurit e momentit ua sjellim më poshtë:

Luna
Maks
Bella

• Lola
• Molly
• Kira

Milo
• Nala
Bruno

Nina


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?