Interesante

Këso kamere të frikshme nuk keni parë kurrë, shikojeni deri në fund

Kamerat e fshehta zakonisht vënë në lojë njerëz të thjeshtë apo personazhe VIP për të shkaktuar momente plot humor dhe të qeshura, por kjo nuk është një e kamera e fshehtë e zakonshme.

E ngjashme me skena të një filmi horror, kjo është padyshim kamera e fshehtë më e frikshme që keni parë, shkruan AlbanienShow.

Një gjë është e sigurtë, viktimat e këtij rrengu kanë kaluar një natë të gjatë pa vënë gjumë në sy./AlbanienShow


SHIKO EDHE: A JENI INFEKTUAR ME COVID-19