Interesante

Kamerierët këshillojnë që t’i shmagni këto pije në kafene

Kamerierët ju këshillojnë të shmangni disa pije në kafene për disa arsye.

Kamerieri i Teksasit, Po Tilton, ju këshillon të mos e porosisni këtë pije, veçanërisht nëse jeni në një kafene ose në një vend tjetër që ka një përzgjedhje të madhe të pijeve të shkëlqyera.

“Kam një ndjenjë kur e porosis atë dhe e shoh gjithë atë kreativitet në listën e çmimeve, se zgjedh diçka krejt të zakonshme”, thotë Tilton.

Koktej çaj i ftohtë Long Island

Ky koktej është bërë nga vodka, tekila, rum i bardhë, liker trefishtë dhe pak Coca-Cola.

“Është një pije budallaqe në të cilën ndihesh vetëm kola në fund. Ky koktej i përzier është alkool i pastër”, thotë Dan Adams, një kamerier nga Florida.

Çdo gjë e ngrirë

Kamerierëve zakonisht nuk u pëlqen të bëjnë pije për të cilat duhet të përdorni një blender, sepse kjo do të thotë se atyre do t’u duhet më shumë kohë për t’u pastruar dhe ruajtur. Kjo është arsyeja pse kur janë të lirë, kamerierët nuk porosisin kurrë asgjë të ngrirë.
Kamerieri nga Florida, Conor Canavan shpjegoi se një shembull i një pije të tillë është kokteji Miami Vice. Për dy përbërësit e këtij kokteji, dy përzierës të ndryshëm duhet të përdoren para se gjithçka të kombinohet. Nëse një koktej bëhet për më shumë njerëz, Canavan thotë se atëherë nuk është edhe aq problem. Megjithatë, të bësh vetëm një është mjaft e lodhshme, shkruan Best Life.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?