Interesante

Ja çfarë mund të ndodh me botën nëse njerëzit zhduken

Nëse fundi i botës do të vinte, dhe njerëzit do të zhdukeshin nga faqja e Tokës, çfarë do të ndodhte me planetin? Sipas një videoje të fundit, Tokës nuk do t’i nevojitej shumë kohë që të ‘ristartonte’ veten – por procesi do të ishte i tmerrshëm.

Pak orë pas zhdukjes sonë, dritat në të gjithë botën do të ndaleshin. Të vetmet prova të ekzistencës sonë do të ishin gjërat që i kemi bërë prej guri, si për shembull piramidat në Egjipt, Muri i Madh i Kinës dhe Mount Rushmore.