Interesante

Hoxhë Bedri Lika: Kijameti do të vijë kur njerëzit do ta respektojnë më shumë gruan se sa nenën. Fatkeqësisht kemi ardhur në atë kohë

Këtë javë, emisioni Kojshia Show trajtoi temën për teoritë konspirative dhe rendin e ri botëror, më saktë, për shoqëritë sekrete dhe iluminatin, ku të ftuar ishin hoxha nga Shkupi, Bedri Lika, studiuesja e shkencave okulte, Pranvera Xhafa, dhe konspiracionisti i njohur Arjanit Sllamniku, shkruan Korrespodenti.

Hoxha Bedri Lika, në këtë emision ka folu edhe për shenjat e kiametit sipas burimeve të fesë islame. Ai ka thënë se një nga shenjat e kiametit është kur burrat do t’i respektojnë më shumë gratë se sa nënat e tyre. Ai thotë se, fatkeqësisht ajo kohë vetëm se ka ardhur tani.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 54:00 për ta dëgjuar hoxhën duke treguar disa nga shenjat e kiametit sipas fesë islame, të cilat tashmë veç se kanë. /Korrespodenti