Interesante

Hebrenjtë sot e shënojnë Vitin e Ri, ja sa vite i ka kalendari i tyre

Komuniteti hebre e feston vitin e ri të 5783. Hebraizmi pos racë, është edhe religjion – i pari nga fetë monoteiste. Për këtë ditë, urim ka pasur edhe kryetari i Partisë Laburiste, Jeremy Corbyn. “Duke i uruar komunitetit hebre në Islington dhe në mbarë botën një Vit të Ri shumë të lumtur, të shëndetshëm dhe të begatë, 5783”, thuhet në në postimin e tij në Facebook. /Express