Interesante

Harroi maskën në makinë, ministren e zë paniku – VIDEO

Ministrja e Francës për Industrinë, Agnès Pannier-Runacher është shfaqur e panikosur pasi harroi maskën në makinë në një takim. Ajo shkoi në Paris për Festën Kombëtare ose siç quhet ndryshe Dita e Bastijës. Në momentin që ajo del nga makina, kujtohet që duhet të kishte edhe maskën me vete.

Ajo mbuloi menjëherë hundën dhe gojën me duar dhe kërkoi menjëherë një maskë nga personat që ndodheshin aty. Në fakt, shumë prej personave që ishin afër saj as që kishin maskë apo mbanin distancë, por ajo këmbënguli që ta kishte me patjetër.

Ky është një shembull duke treguar se maska është kthyer në një mjet të përditshëm tonin.