Interesante

Filmohet zogu i çuditshëm në formë korbi dhe gorille

Interneti u habit kolektivisht nga ky korb i cili ngjalli jo pak kuriozitet.

Karakteristike për këtë krijesë është hibridizimi ndërmjet korbit dhe gorillës, e cila ka ngjallur shumë debat në rrjetin social ‘Twitter’, transmeton lajmi.net.

Në videon e postuar në ‘Twitter’, zogu ka pamje jashtëzakonisht të çuditshme sapo lëviz.

Ndiqeni krijesën në fjalë në videon e mëposhtme. /Lajmi.net/