Interesante

Fenomeni i çuditshëm i motit në Australi, grumbuj peshqish bien nga qielli

Fenomeni i çuditshëm i motit në Australi, grumbuj peshqish bien nga qielli. Një qytet australian po po merr vëmendjen e titujve kryesorë të gazetave, pasi një fenomen i çuditshëm i motit pa peshq që bien nga qielli.

Lajamanu – i vendosur pranë shkretëtirës Tanami, nuk e ka parë të ndodhë për më shumë se një dekadë deri më tani, kur një tornado thithi peshqit nga lumenjtë. Banorët thonë se shumë nga peshqit ishin ‘ende gjallë’ kur u ulën me milje larg dhe u zhvendosën në pellgje për t’i ndihmuar ata të mbijetonin. Disa fëmijë dyshohet se i kanë marrë për t’i mbajtur si kafshë shtëpiake. /GazetaSinjali/

Shiko videon më poshtë: