Interesante

Fëmija i porsalindur me fytyrën e inatosur, bëhet viral në internet

Kur lindi Winter Josephine të gjithë të afërmit që e panë thonin “Duket shumë e inatosur,” sepse ajo ishte e porsalindura e parë që doli në jetë me fytyrë të ngrysur.

Nëna e saj Hollie Wallis thotë se e vogla mund të ishte duke menduar, “Isha shumë rehat aty brenda. Më fusni prapë në bark!”

Por fytyra e saj e inatosur bëri shumë njerëz të buzëqeshnin, veçanërisht nënën e saj pas gjithë atyre që hoqi për ta sjellë në jetë.

Për nënën Hollie Wallis ishte e vështirë të besonte kur testi i shtatzanisë doli pozitiv. Kjo sepse ajo kishte kryer dy operacione për heqjen e një masë nga mitra dhe nuk priste të mbetej përsëri shtatzënë.

Por mrekullia ndodhi dhe Hollie nisi të postonte fotot e Winter në Facebook.

Megjithse e vogla dukej gjithmonë e ngrysur, ajo solli gëzim për shumë njerëz duke i bërë më të bukura ditët e tyre.