Interesante

Elvis Naçi gjen fajtorin për zjarret në Australi: Është një zog që profeti na thotë ta asgjësojmë

Elvis Naçi ka gjetur fjatorin për zjarret në Australi.

Ai thotë se fajlin e ka skifteri, që e cilëson një zog të shthurur dhe dembel, dhe që profeti Muhamed thotë se duhet asgjesuar.

Sipas Naçit, ngaqë është dembel, skifteri iu vë flakën pyjeve, për ta gjetur gati ushqimin.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?