Interesante

E pabesueshme çfarë indodh kur përzihen Coca-Cola dhe qumështi

Nuk e dimë se kush është kujtuar ta bëjë këtë përzierje, mirëpo eksperimenti i tij gjithsesi na rikujton edhe njëherë që me Coca-Colan nuk është diçka në rregull.

Nëse nuk besoni, provojeni edhe vetë, transmeton Telegrafi.

Ju nevojitet vetëm një shishe Coca-Cola gjysmëlitërshe dhe pak qumësht.

Hapni pijen e zezë dhe qitni pijen e bardhë derisa të ketë vend dhe prisni gjashtë orë.

Do të befasoheni se çfarë do të hasni në shishe.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?