Interesante

E kapi në kamera incidentin që i ndodhi, video shpërndahet nga të gjithë!

Ndërsa ishte duke filmuar një video të drejtpërdrejtë nga një restorant të një prej udhëtimeve të saja, një vajzë kishte një aksident të papritur që e bëri atë një hit në internet.

Në një video të postuar në YouTube që u shikua nga më shumë se një milion e gjysmë njerëz, vajza mund të shihet duke folur në celularin e saj dhe duke ngrënë ushqimin që e kishte porositur në një restorant, kur një nga mysafirët u shemb nga një karrige pas saj.

Mysafiri u përkul shumë mbi karrigen dhe humbi ekuilibrin, duke u krehur dhe duke rënë pranë saj.

Vajza bërtiti e befasuar dhe uli celularin në mosbesim.

Ajo duket se është tronditur më shumë nga ngjarja sesa personi që ka rënë.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?