Interesante

E frikshme: Filmohet kjo krijesë e çudishme me “fytyrë njeriu”

Një grua ka vënë re një peshk me pamje të çuditshme, që dukej sikur kishte fytyrë njeriu në kokë.

Ajo që e bën peshkun të duket si njeri janë në fakt mënyra se si i ka të vendosura disa njolla të pazakonta te pjesa e kokës.

Videoja u bë virale në internet por peshku s’është se u ka hyrë në zemër të gjithëve, pasi shumë të tjerëve u është dukur i frikshëm.

Peshku mendohet të jetë i llojit krap koi dhe është parë në Kinë. Por deti është plot me krijesa të çuditshme e të frikshme.

Një peshkatar në Rusi, i cili peshkon në zonën e Siberisë, ka një kanal në Instagram, madje, me krijesat e çuditshme që kap, të cilat mund t’i shihni dhe më poshtë, ose duke klikuar KETU


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?