Interesante

Delja holandeze që është më e shtrenjtë se një ferrari

Kjo është delja më e shtrenjtë në botë. Ajo ishte nga Holanda dhe u shit me një çmim marramendës në vlerë prej 412 mijë euro në një treg skocez nga menaxheri i një ferme, shkruan Gazeta Metro.

Sipas komenteve të adhuruesve të ferrarit janë shokuar kur kanë degjuar për çmimin më të cilin kjo dele është nxjerrë në treg duke thënë se si ështe e mundur që një dele të këtë vlerën e njëjtë më një nga makinat më luksoze në botë siç është ferrari, lamburgini etj.

Aktualisht kjo është delja më e shtrenjtë në botë.