Interesante

Debat i ashpër për fenë islame me Hoxhën. Konspiracionisti lëshon emisionin – Ja çfarë ndodhi

Këtë javë, emisioni Kojshia Show trajtoi temën për teoritë konspirative dhe rendin e ri botëror, më saktë, për shoqëritë sekrete dhe iluminatin, ku të ftuar ishin hoxha nga Shkupi, Bedri Lika, studiuesja e shkencave okulte, Pranvera Xhafa, dhe konspiracionisti i njohur Arjanit Sllamniku, shkruan Korrespodenti.

Në këtë emision nuk kanë munguar as debatet e ashpra mes të fuarvë, ku një nga to edhe bëri që mysafiri ta lëshojë emisionin. Bëhet fjalë për debatin mes konspiracionistit Arjanit Sllamniku dhe hoxhës nga Shkupi Bedi Lika, ku tek sa ishin duke debatuar për fenë islame, debati kaloi deri në atë pikë sa që Sllamniku lëshoi emisionin.

Ndiqeni minutën e 150’të të emisionit për të parë se çfarë e shtyri konspiracionistin Arjanit Sllamniku ta lëshojë emisionin. /Korrespodenti