E martë, 26 Maj, 2020
Interesante

Bota është mahnitur me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij

Nëna është përsoni me më së shumti vlerë në jetën tonë pa dyshim.Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur që ta shfrytëzoj në një vend shumë të duhur.

Ai në ditën e nënës, kishte gdhendur një gur duke e dizajnuar atë me dukjen e nënës së tij dhe e ka befasuar atë.

Puna e tij i ka marrur kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dalur një vepër e madhe arti dhe një formë e mahnitshme e shprehjes së dashurisë ndaj nënës.

Për ju kemi sjellur fotografi gjatë punës dhe realizimit të kësaj vepre madhështore nga ky djalosh.

LEXO EDHE:
Mënyra sesi 12 vjeçari i shpëton ariut të murrmë që nisi ta ndiqte në pyll