FunInteresante

Askush nuk e priste: Hajni pasi nuk gjënë para në shtëpi, lënë këtë porosi

Një hajdut në Indi pasi ka hyrë në shtëpi dhe ka gjetur një sasi shumë të vogël parash, i ka lënë një shënim pronarit të shtëpisë.

Vjedhja është kryer në shtëpinë e një zyrtari qeveritar në Devas, ku kishte shumë pak para.

I zhgënjyer shkruan: “pse e mbyllni shtëpinë kur nuk keni para brenda…?”.

Sipas autoriteteve lokale të policisë, rreth 30,000 rupi indianë (345 euro) dhe disa bizhuteri u vodhën nga shtëpia.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?