Interesante

Aksident i frikshëm i kapur nga kamerat – Fluturon jashtë shoferi, brenda pasagjerët

Aksidentet pothuajse janë të përditshme gjithkund në botë, shkruan Korrespodenti, mirëpo janë disa nga ta që trazojnë botën.

Bota po kalon në revulucion sa i përket transportit dhe sa do që sofistikohen teknologjitë prapë se prapë aksidentet e frikëshme nuk po mund të evitohen.

Një i tillë është kapur nga kamerat dhe menjhëherë u shpërnda pothuajse në të gjithë botën

Ju ftojmë ta ndiqni:


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19