Interesante

Ajo që bën ky ari i vogël preku zemrat e miliona njerëzve

Një video e re po bën xhiron e rrjetit.

Ajo është postuar nga Shoqata Mbretërore Kanadeze e Gjeografisë.

Në video shihet se si një ari i vogël tenton që të ngjisë një shkëmb të mbuluar me borë. Mamaja e sheh e paaftë që ta ndihmojë.

Video është bërë në një rajon në Rusi. Pavarësisht se video duket shumë e bukur dhe ka thyer zemrat e miliona njerëzve, ka nga ata që kanë kritika.

Sipas tyre, ariu dhe i vogli po largohen nga frika e kamerës-dron.


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje