Interesante

A mund ta gjeni në këtë foto Ramush Haradinajn?

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, me rastin e 7 marsit, Ditës së Mësuesit, një vit më parë kishte publikuar një fotografi të tij nga klasa e katërt.

Aty shihet Haradinaj bashkë me shokët dhe shoqet e klasës. Fotografia daton nga viti 1978-79.

Por a mund ta gjeni se cili është Haradinaj?


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?