Interesante

A i keni ditur këto fakte për shqiptarët?

Shqipëria konsiderohet por edhe sugjerohet nga shumë media të huaja një ndër destinacionet që duhet vizituar.

Në këtë video po ju sjellim një listë me 50 faktet më interesante për Shqipërinë dhe shqiptarët që ndoshta nuk e dinit.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?