Interesante

10 perimet më gjigante në botë, vështirë të besohet se janë reale

Rritja e tepërt e pemëve dhe perimeve shpeshherë ndodh si rezultat i ndonjë mutacioni që pëson bima.

Megjithatë, fenomene të tilla asnjëherë nuk kanë dështuar që të na mahnisin ne, posaçërisht kur bëhet fjalë për pemët e perimet.

Sido që të jetë, ne kemi grumbulluar disa fotografi të pemëve e perimeve më të mëdha në botë, e që përfshijnë këtu karotën, qepën, e dardhën e shumë pemë e perime të tjera.

Ndiqini ato më poshtë.