Interesante

​Një “vrimë e zezë” në mes të oqeanit i hutoi të gjithë, ja çfarë doli të jetë

“Vrima e zezë” misterioze e zbuluar në hartën e Google intrigoi përdoruesit e internetit.

Përkatësisht, një diskutim u nis në Redit pasi një përdorues postoi një foto të një zbulimi trekëndor që i ngjan një vrime të zezë sepse është errësirë .

“Ky nuk duket aspak si një ishull”, deklaroi një përdorues i Redit, pas së cilës filloi një diskutim.

Shumë kanë shkruar se sigurisht është një vrimë e zezë, ndërsa disa besojnë se është një bazë sekrete ushtarake. Ata thonë me edhe më shumë imagjinatë se ky është një portal për një botë të re.

Megjithatë, shpejt u vërtetua se ky është një ishull i njohur si Vostok, i cili i përket Republikës së Kiribatit.

Sipas National Geographic, Vostok është një nga pesë ishujt e arkipelagut Line në Oqeanin Paqësor që njerëzit rrallë e vizitojnë. Ishujt janë të ndryshëm në florën dhe faunën e tyre si në bregdet ashtu edhe jashtë saj.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?