Fun

Zbulojeni pse deçanasit thirren mes vete “ku je mar’ tigër”?!

Storia e mëposhtme na dërgon në Deçan, nga ku gazetari Milot Hasimja flet më shumë rreth tigrave.Ndonëse në këtë qytet nuk shohim të tillë, deçanasit kanë një fjalë që shumë e përdorin: “Ku je mar’ tigër”.

Se kush janë persona që për herë të parë filluan ta quanin njëri-tjetrin “tigër” dhe çfarë simbolike ka, e kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme:

ORA 7 – Pse deçanasit thirren mes vete "ku je mar' tigër"!? – Klan Kosova


TAGG SHOKUN TIGER 🙂 ORA 7 – Pse deçanasit thirren mes vete "ku je mar' tigër"!? – Klan Kosova Mëngjesin e sotëm në Klan Kosova e nisëm nga Deçani nga ku gazetari Milot Hasimja, na flet më shumë rreth tigrave. Ndonëse në këtë qytet nuk shohim të tillë, deçanasit kanë një fjalë që shumë e përdorin "Ku je mar' tigër". Se kush janë persona që për herë të parë filluan ta quanin njëri tjetrin si "tigër" dhe çfarë simbolike ka ju tregon vetëm përmes rrëfimit

Julkaissut Ora Shtate nê Klan Kosova Keskiviikkona 22. tammikuuta 2020