Fun

Xhelozia nuk mund të fshihet, fotot që kanë turpëruar njerëzit

Janë të rrallë ata njerëz që gëzohen për lumturinë e tjetrit. Edhe pse duket absurde, njerëzit nuk janë të kënaqur kur shohin të tjerët që janë mirë.

Madje e shohin si tmerrin e tyre, pavarësisht se gjithçka në jetë mund ta ketë arritur me punë dhe mund.

Fotot komike që do shihni më poshtë janë tregues i realitetit sot, ku mbizotëron xhelozia dhe urrejtja.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?