Fun

Vogëlushi luan me gjarpërinj, babai e filmon atë

Prindërit nuk kanë frikë për të! Disa pamje shokuese shfaqin një fëmijë të vogël që luan me gjarpërinj.

Në pamjet filmike shihet se fëmija shkon tek një fole me gjarpërinj dhe i kapë ata pa frikë.

Më pas ia jep babait të tij, i cili duket se nuk e ka problem atë që sheh.

Madje, ai edhe e filmon të birin sikur nuk po ndodh asgjë. Videoja është filmuar në Kinë dhe besohet se familja e vogëlushit merret me mbarështimin e gjarpërinjve, raporton oranews.


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje