Fun

Vallëzimi provokativ prapa gazetarit kosovar tek sa po raportonte live nga Brukseli

Derisa gazetari Xhemajl Rexha po raportonte nga Brukseli për takimin mes Kurtit e Vuçiqit, një person është parë duke bërë një vallëzim provokativ në prapavijë.

Rexha po fliste për rrjedhën e procesit të dialogut, derisa kuptoi se prapa tij ishte dikush që po vallëzonte dhe për një moment e ndërron vendin nga ku raportonte, raporton Express.

Vet kryetari i AGK-së, Rexha ironizoi me videon që doli në rrjete sociale duke shkruar se edhe ai e ndjeku ritmini e vallëzuesit prapa tij.