Fun

Të punësuarit me të ‘njofshëm’ në një institucion nuk e dinë si shkruhet “ë” dhe “ç” në kompjuter

Brenda një dite në Institutin Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, pranohen mostra për analiza të shumta.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës brenda një dite pranon të dhëna të shumta për analiza shëndetësore.

Ky department i Mikrobiologjisë, nuk e ka fare problem nxerrjen e rezultateve për pacientët, shkruan Indeksonline.

Megjithatë, janë punonjësit shëndetësor ata që ende qëndrojnë mbrapa sa i përket punës me kompjuter, më konkretisht me tastatura.

Për të lehtësuar punën e tyre në këtë drejtim ata kanë vendosur në mur një fletushkë te formatit A4, e cila detajisht i udhëzon se si shkruhen disa shkronja të caktuara.


SHIKO EDHE: A JENI INFEKTUAR ME COVID-19