Fun

Skandaloze: Lahet nudo në mes të Tiranës, qytetarët e filmojnë

Vapa e madhe që ka karakterizuar këtë verë, por edhe problemet e shumta sociale dhe ekonomike kanë bërë që shpeshherë në rrugët e Tiranës të hasim persona të çuditshëm e që bëjnë veprime jo normale.Por videoja që vjen më poshtë tejkalon çdo parashikim.

Një person, i seksit mashkull, është filmuar duke u larë nudo në shatërvanin pranë Parkut Rinia.

Edhe pse kulmi i ditës dhe i lëvizjes së qytetarëve, ai nuk e vret mendjen por vijon ti gëzohet freskisë së ujit.

Kujdes! Pamje +18.