Fun

Shahini ia huq me postimin: Ditës i thotë mbrëmje, ndërsa çajit i thotë kafe?!

Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve, Agim Shahini, ka bërë një huqje të madhe me një postim të tij në Facebook. “Kafen e mbrëmjes në Ulqinin mbarë shqiptarë”, ka shkruar Shahini. Në fotografi shihet se është ditë dhe se pranë vetes në tavolinë ka një filxhan me ujë, një filter të çajit dhe një copë limon.