Fun

Qytetari i ankohet Ramës: “Ma kanë marrë gruan”, kryeministri i jep përgjigje epike

Një qytetar ka qenë viktimë e zemërimit të kryeministrit shqiptar, Edi Rama.Derisa po mundohej të shpjegonte një problem të tijin Ramës, ky i fundit nuk e morri parasysh fare dhe u tërbua me të.

Rama fillimisht e thirri afër personin në fjalë, dhe pastaj i pari i tregoi atij problemin me të cilin përballej.

Loading...

Por Rama nuk e honepsi fare duke u sjellur me arrogancë ndaj tij.

Shikoni të gjithë ngjarjen më poshtë:


Loading...