Fun

Qesharake: Këto krijime do të ju lënë pa mend

Idetë e çmendura të njerëzve

Disa ide të njerëzve nganjëherë janë të fuqishme dhe të dobishme. Falë tyre, ju mund të gjeni zgjidhje për pothuajse në çdo problem.

Me pak punë dhe pak material, ju mund të ndërtoni mjete që do ju hynë në punë. Më poshtë mund t’i shihni 24 fotografi, të cilat tregojnë se praktikimi i disa ideve nga njerëzit që mund të jenë edhe qesharake.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?