Fun

Po bënte ski në lumin e famshëm, i ndodh ajo që më së paku e priste

Kushtet e rënduara atmosferike në të gjithë Evropën, të shoqëruara me acar dhe temperatura tepër të ulëta, kanë shndërruar kanalin historik të “Prinsengracht” në një pistë të vërtetë patinazhi.

Për këtë arsye, një i ri, i zhveshur thuajse tërësisht, e shikoi këtë si një mundësi shumë të mirë t’u argëtuar me patina.

Por pikërisht teksa argëtohej i ndodh e papritura.

Akulli u shemb dhe ai përfundoi “kokë e këmbë” në kanalin e ftohtë.

Vlen për t’u përmendur se kanali i “Prinsengrachit”, kishte ngrirë për herë të fundit në vitin 2018.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?