Fun

Parashutistët u ngatërruan në 2,000 metra lartësi, bën spirale derisa ranë në tokë

Lëshimi me parashuta mbi Gold Coast të Australisë, për dy parashutistë ishte shumë e pakëndshme dhe për pak sa nuk përfundoi me fatalitetet.

Manovrat e tyre nuk shkuan si duhet dhe ata dolën prej kontrolli, duke u ngatërruar derisa ishin në dy kilometra lartësi, transmeton Telegrafi.

Të bashkuar, ata bën spirale për afro 30 sekonda derisa ranë poshtë, por për fat të mirë arritën t’i hapin parashutat rezervë.

Raportohet se faji është i stërvitësit të tyre, i cili nuk llogariti mirë rrymat e ajrit që ishin shumë të forta, për parashutistë fillestarë.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?