Fun

Nxënësin e zuri gjumi në klasë, reagimi i mësuesit u bë hit në rrjetet sociale

Nxënësit e lodhur dhe të përgjumur janë një pamje e përditshme në bankat e shkollës.

Një rast i tillë i një nxënësi nga Rusia u bë hit pasi ra në gjumë në mes të orës së mësimit.

Gjumi iu ndërpre nga mësuesi, i cili vendosi ta zgjonte duke e gudulisur.
Read more

Patjetër që duhet përshëndetur veprimin e profesorit që nuk krijoi dramë, por e pranoi situatën si qesharake dhe vendosi të bënte pak shaka vetë.

Shiko reagimin KETU


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje