Fun

Nuk shkoi në punë, shefi e publikon arsyen qesharake të punëtorit

E dashura nuk ia kishte larë çorapet, prandaj ai nuk shkoi në punë dhe e njoftoi shefin për arsyen e mungesës.

Ken Moore nga Bristol, shefi i punëtorit në fjalë, e publikoi në rrjete sociale mesazhin që i erdhi nga punëtori.

Në mesazh thuhej, “Nuk mund të vij në punë se nuk gjej çorape të lara”, shkroi ai.

Për një kohë shumë të shkurtër kjo u bë një hit viral.