Fun

Nuk besoni në fantazma? Shikoni njëherë këtë video!

Nuk ka prova shkencore të zbuluara deri më tani për të mbështetur idenë se ekzistojnë fantazmat, por kjo nuk i ndalon njerëzit të besojnë në ato, shkruan Insajderi.

Rreth 45% e amerikanëve besojnë në fantazma, sipas një sondazhi të Huffington Post.

Gati një në pesë persona mendojnë se kanë parë një fantazmë.

Dhe sipas një ankete ka rezultuar se rreth 29% e të anketuarve kanë thënë se janë në kontakt me të vdekurit.

Por, ku vjen besimi në fantazma? Jo çuditërisht, disa nga besimet në fantazmë vijnë nga besimet kulturore – si besimi i gjerësisht i mbajtur se ekziston jeta pas vdekjes.

Kjo është një video të cilën duhet t’a shikoni me kujdes, në ashensor dhe në një lëndinë shfaqen papritur fantazmat:

Shikoni videon:


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19